2 Nisan 2014 Çarşamba

Şeytan Geçidi – The Dyatlov Pass Incident 720p Türkçe Dublaj İzle yazısı 02/04/2014 09:24'de yayınlanmıştır.


1959 yılında geçen hikayede bir grup profesyonel dağcı, Ural dağlarına kamp yapmaya gider. Rus dağcılarının kısa bir süre içerisinde esrarengiz bir şekilde ölmeleri, günümüze ulaşan bir efsane olarak kalır. Hikaye günümüze gelir ve bir grup Amerikalı öğrenci, Rus dağcıların öldüğü bu bölgeye giderek olayı araştırmaya karar verirler. Yolunda başlayan yolculuk zamanla...
Şeytan Geçidi – The Dyatlov Pass Incident 720p Türkçe Dublaj İzle Filmi İzlemek İçin Şeytan Geçidi – The Dyatlov Pass Incident 720p Türkçe Dublaj İzle Linkine Tıklayın..



Şeytan Geçidi - The Dyatlov Pass Incident 720p Türkçe Dublaj İzle

Şeytan Geçidi – The Dyatlov Pass Incident 720p Türkçe Dublaj İzle yazısı Gerilim , Korku kategorisinde Şeytan Geçidi The Dyatlov Pass Incident 1080P Film İzle , Şeytan Geçidi The Dyatlov Pass Incident 720P Film İzle , Şeytan Geçidi The Dyatlov Pass Incident Full Film İzle , Şeytan Geçidi The Dyatlov Pass Incident Hd Film İzle , Şeytan Geçidi The Dyatlov Pass Incident Tek Parça Film İzle , Şeytan Geçidi The Dyatlov Pass Incident Türkçe Altyazılı Film İzle , Şeytan Geçidi The Dyatlov Pass Incident Türkçe Dublaj Film İzle etiketleri ile yayınlanmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder